Torró contracta al trànsfuga d’Unió Valenciana a Oliva

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha denunciat hui un nou cas d’endollats de Torró a l’Ajuntament de Gandia. Es tracta de Salvador Llopis, conegut com a “Cota”, personatge popular a la comarca per ser trànsfuga d’Unió Valenciana a Oliva i tenir forts llaços amb la població d’ètnia gitana.

Cota va començar la legislatura passada sent regidor d’Unió Valenciana a Oliva. La polèmica li va arribar quan es va convertir en trànsfuga per a donar suport al PP de la veïna localitat d’Oliva.

Un temps després, Cota també va ser centre de la polèmica a Gandia, quan el PSPV-PSOE local va denunciar que Torró estava utilitzant recursos públics per a fer la campanya electoral del PP. Concretament, l’aleshores candidat popular va organitzar diversos dinars al CdT per demanar el vot per a la seua formació.

Un d’aquests dinars, amb veïns de Gandia d’ètnia gitana, va estar organitzat per Cota, que va ser l’enllaç de Torró en diversos moments de la campanya electoral, una ajuda que ara Torró li paga amb un lloc de treball.

Ara, segons han pogut saber els socialistes, Cota està treballant com a mediador en els districtes de Santa Anna i Beniopa, malgrat no tenir formació ni estudis en aquesta matèria ni tampoc experiència suficient per a tractar els problemes que poden donar-se.