Torró es venja de l’oposició tractant de silenciar-la

Arturo Torró, ha fet gala hui d’una nova pataleta per donar resposta a les actituds de l’oposició que li molesten i ha pres la decisió de portar a terme la mesura més antidemocràtica de la història de Gandia, tractant de silenciar als membres de l’oposició com a venjança per haver criticat la pujada dels impostos i els acomiadaments de més de 50 treballadors municipals.

En una demostració de la seua actitud dictatorial i embriagant-se amb la seua majoria absoluta, Torró ha destruït hui l’estructura dels grups municipals de l’oposició, eliminant dedicacions exclusives, parcials i assessors, mentre que ha mantingut intacta l’estructura del PP al govern.

Aquesta actitud provoca una descompensació en la qual el PP mantindrà 14 dedicacions exclusives contra una única exclusiva per als 10 regidors que disposa el PSPV-PSOE, donant lloc a una desigualtat que, segons ha explicat la regidora socialista Ana Garcia, “no s’havia donat mai a Gandia”.

Garcia ha lamentat que Torró haja aplicat la tissora i el retall a l’oposició “i no haja començat prenent exemple i reduint exclusives al seu partit, reduint assessors del PP o contractacions de membres de l’executiva del seu partit a les empreses públiques”. A més, aquesta proposta nega la plantilla de personal aprovada ahir mateix i en la qual no es contemplava cap d’aquestes mesures.

Garcia ha acabat la seua compareixença amb una advertència a Torró, assegurant que “no va a poder fer-nos callar i ara la nostra oposició serà més dura i més decidida contra l’alcalde més antidemocràtic i dictatorial de la història de Gandia”.