Torró no cessa a Carlos Bolta i assegura sentir-se “orgullós” de les seues gestions a Gandia Protur

Durant la celebració del plenari ordinari d’ahir dijous, el concejal socialista Vicent Mascarell va aprofitar el torn de precs i preguntes per tal d’averiguar, davant el silenci que ha imperat fins ara, si el govern anava a prendre alguna mesura amb Carlos Bolta, gerent de Gandia Protur, qui s’ha conegut esta setmana que va pagar 8.500 euros a l’hotel de son pare durant els concerts de Julio Iglesias i Tom Jones.

La sorpresa va arribar quan l’Alcalde de la ciutat, Arturo Torró, va ratificar a Bolta en el seu càrrec i va assegurar sentir-se “orgullós” per com està portant l’empresa pública de Turisme i per les gestions que des d’allí està portant a terme.

Però Torró va anar més enllà i, fent cas omís a les crítiques dels socialistes, va tornar a amenaçar Diana Morant –de la qual va tornar a burlar-se assegurant, per enèsima vegada, que no recorda el seu nom- d’expulsar-la de l’empresa mixta per realitzar la tasca de fiscalització que, com a membre de l’oposició, es pressuposa que ha de portar a terme.

Torró va tornar a mentir, dient que Morant el va felicitar pels concerts de l’estiu, i va tornar a faltar a l’honorabilitat de la regidora socialista, a la qui ni tan se val li va donar torn de paraula per a respondre-li a les acusacions personals que li havia realitzat. Poc després, el portaveu socialista, José Manuel Orengo, va eixir en defensa de la seua companya i va demanar a l’Alcalde que s’aprenga el nom dels regidors de la corporació, i va assegurar que si expulsa a Morant de Gandia Protur “tindrà darrere als socialistes per demanar-li explicacions”.