Torró obliga a la Policia a desplaçar-se huit kilòmetres per a repostar gasolina a un altre municipi

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha denunciat hui una nova demostració de la mala gestió de Torró en matèria de Seguretat, qui està obligant als agents de la Policia Local a desplaçar-se huit kilòmetres per a repostar gasolina a una benzinera d’un altre municipi.

Mascarell ha assegurat que “és injustificable obligar a fer huit kilòmetres quan tenim una gasolinera a menys de 100 metres i una xarxa d’una desena d’estacions de servei distribuides per la ciutat de Gandia”.

Amb aquesta denúncia, Mascarell es fa ressò de les protestes i el malestar de la plantilla de la Policia, que tenint una gasolinera a menys de 100 metres del seu retén, els estan obligant a desplaçar-se a un altre municipi per a repostar. A més, per a Mascarell, aquesta decisió “perjudica al servei, donat que es perd temps d’atenció mentre es realitza el desplaçament, abandonant possibles urgències”.

Els socialistes consideren que aquesta gestió és més greu encara si es té en compte que a Gandia hi ha fins a 10 estacions de servei que no estan rebent cap euro del pressupost destinat per a benzina de l’Ajuntament de Gandia, que compta amb un import per a cobrir les necessitats de fins a 20 vehicles mobilitzats, incomplint, una vegada més, la seua promesa electoral de treballar amb empreses locals.

Des del Grup Municipal Socialista es pregunten quin interès ocult hi ha o què ha motivat aquesta decisió de Torró, màxim responsable en matèria de Seguretat a Gandia, qui oblida que al costat del retén hi ha una estació que, a més, obre les 24 hores del dia, mentre que la benzinera que s’està utilitzant ara només obre en horari de matí i vesprada.