Torró torna a amenaçar al Grup Municipal Socialista i intenta imposar com han d’exercir l’oposició

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha estat víctima hui de noves amenaces per part d’Arturo Torró, que ha tractat d’imposar com han d’exercir i des d’on l’oposició els membres del Grup Socialista, amenaçant amb destituir a l’assessor del grup, Pepe Mas, si no realitza la seua tasca des del despatx del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia.

Davant aquestes noves amenaces, el regidor socialista, Vicent Mascarell, ha lamentat l’actitud de Torró i dels seus adlàters, Víctor Soler i Guillermo Barber, i els ha assegurat que “no anem a deixar que siguen ells qui marquen com, de quina manera i des d’on han d’exercir l’oposició els membres del Grup Municipal Socialista”.

Mascarell ha contestat als dos membres del govern i els ha dit que “sempre parla qui ha de callar”, i ha recordat que tant Víctor Soler quan era assessor del Consell com Guillermo Barber quan era assessor del Grup Municipal Popular, realitzaven tasques de partit des de la seu del PP, sobretot en campanya electoral “i ningú no els va dir res”.

El regidor socialista també ha carregat contra un dels actuals assessors de govern, Javier Reig, qui la legislatura passada, amb una dedicació exclusiva, “continuava exercint com a advocat a Gandia i altres municipis”. En aquest sentit, Mascarell ha recordat que és molt més greu que un assessor de govern “realitze altres tasques que no siguen per al benefici dels ciutadans”.

Mascarell ha explicat que ser assessor d’un Grup Municipal suposa “ajudar a realitzar tasques d’oposició i de partit”, i ha afegit que “aquestes funcions, igual que les d’ajudar als ciutadans, poden fer-se igualment des de l’Ajuntament de Gandia, des de la seu del partit o des del bar del cantó”.

El socialista ha defensat una manera de fer política que va més enllà del despatx, utilitzant altres fòrums des del carrer, col·lectius socials, xarxes socials i espais diferents des dels quals defensar uns ideals.

Per últim, Mascarell ha recordat que són dates de campanya electoral i que els partits polítics “redoblen esforços per tal de treballar per defensar els nostres interessos”.