Torró tracta de censurar al Grup Socialista al nou butlletí d’informació municipal

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha denunciat hui un intent de censura per part del govern de Torró al nou Butlletí d’Informació Municipal (BIM) que el departament de Comunicació de l’Ajuntament està preparant per tal que veja la llum als propers dies.

Segons ha explicat el regidor socialista Vicent Mascarell, Torró ha avisat als grups de l’oposició de la seua decisió de donar-los un espai d’aproximadament 100 paraules al BIM només unes hores abans de tancar l’edició i, a més, ha tractat d’imposar el to de les informacions que podien enviar des dels grups de l’oposició.

Així, els socialistes, davant l’oferiment del departament de Comunicació, van decidir enviar una breu nota de valoració dels dos concerts de l’estiu de Julio Iglesias i Tom Jones. Una nota que, unes hores més tard, el responsable de Comunicació del govern, Josemi Villar, va rebutjar, tractant d’imposar als socialistes una notícia en clau positiva.

Davant aquest intent de censura per part del PP, els socialistes s’han mantingut ferms en la seua voluntat per publicar aquesta informació, tot i que el PP ha amenaçat en no donar l’espai promès si es mantenia aquesta notícia.

Segons han pogut saber membres del Grup Municipal Socialista, el nou BIM serà una publicació que l’Ajuntament de Gandia repartirà pels domicilis de la ciutat una vegada al mes. Es tractarà d’una publicació de format gran que comptarà amb una tirada d’aproximadament 20.000 exemplars.