Torró afirma que és qui més ha ajudat al CF Gandia mentre que en realitat no rep a la directiva del club

El PSPV-PSOE ha criticat hui que Arturo Torró no haja rebut encara a la directiva del Club de Futbol Gandia, malgrat haver afirmat que el seu govern és el que més ha ajudat al club. Aquesta negativa a reunir-se amb la directiva, han assenyalat els socialistes, no fa més que donar la raó als rumors que Torró “vol carregar-se el CF Gandia”.

Liduvina Gil
Liduvina Gil

La regidora socialista Liduvina Gil ha criticat en aquest sentit que “ningú ha enfonsat més al CF Gandia que Torró i els seus amics del PP”. Segons ha explicat Gil, Torró va començar a enfonsar al club quan va fer desaparèixer l’associació APLEG, que suposava l’única fórmula a través de la qual el club podia rebre subvencions.

“Torró es va carregar APLEG perquè volia ser com Rus a Xàtiva o Berlusconi a Milà, i convertir-se en president del CF Gandia”, ha assegurat Gil, que ha explicat que Torró finalment va col·locar al capdavant de la presidència del club a Benjamín Sanz, soci del regidor Pepe Just. Però Sanz, en lloc de traure al club a flotació, i seguint els passos d’Ollero que ja havia deixat un deute d’1 milió d’euros, “va deixar en sol sis mesos un deute de 500.000 euros”.

A més, Gil ha recordat que el club també ha de carregar amb la demanda que ha interposat l’empresa ProduceMe, encarregada de les campanyes publicitàries del PP de Gandia, que demana al CF Gandia 50.000 euros per la campanya “Camino al éxito”. Fins a l’entrada del PP en el Govern les campanyes del CF Gandia “es feien de forma casolana, sense cost algun”, ha assenyalat Gil, que ha lamentat que el club també haja de fer front a aquestos costos innecessaris.

La falta de subvencions ha portat al club de futbol “a una situació molt crítica, que es nota sobretot en les bases”, ha lamentat la socialista, que ha explicat que els pares i mares dels xiquets de les bases del CF Gandia “estan realment preocupats”.

D’altra banda, Gil ha aplaudit que l’Ajuntament de Gandia haja avançat el pagament de les subvencions d’enguany als clubs esportius, ja que “tota ajuda a les bases en aquests moments difícils és positiva”. No obstant açò, ha denunciat que molts clubs encara no han cobrat les ajudes corresponents a 2012. La socialista ha preguntat a Torró a què es deuen aqueixos retards i li ha demanat que pague als clubs el que els deu de l’any passat “de forma immediata”.
Finalment, Liduvina Gil ha exigit a Torró que es preocupe i mire per la base i el nom del CF Gandia, que es reunisca amb la directiva del CF Gandia i que també reba a la directiva del Gandia Bàsquet, que també està travessant una situació difícil sobre la qual Torró encara no s’ha definit.