Torró ha encetat la campanya de la por contra Diana Morant perquè sap que està acorralat i acabat

Juantxo Ribes. Inicio de campan_a electoral 2015 7

Han començat una campanya de la por contra Diana Morant i contra el Partit Socialista perquè saben que som l’alternativa real al seu mal govern. I li diuen a la gent que si Diana és alcaldessa poc més que el món s’acabarà. La política de la por contra el seu adversari només la utilitza qui se sent acorralat i acabat, qui no pot donar esperança de futur al seu poble, qui té molt a perdre; en definitiva, l’estratègia de la por només la utilitza qui és el passat i ells, el PP i l’alcalde Torró, són hui el passat”, va afirmar anit Diana Morant, la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, en el sopar d’inici de la campanya electoral.

Segons Diana Morant, “les persones honrades no li tenen por a Diana Morant, alcaldessa. Els que sí li tenen por, i fan bé en tindre-la, són tots els tramposos que volien governar Gandia per a aprofitar-se’n d’ella”.

Juantxo Ribes. Inicio de campan_a electoral 2015 8

Davant 600 persones que es van congregar en la plaça del Rei Jaume I, la candidata socialista va convocar als militants i els simpatitzants socialistes “a parlar-los als gandians de futur i de confiança, del futur millor que es mereixen ells i Gandia; vos convoque a dir-los als gandians que es mereixen un govern de gent capacitada i honrada que pense en tots i que els ajude a tindre una vida millor”.

Els Socialistes de Gandia han preparat una campanya electoral “allunyada dels grans mítings però al costat de la gent, austera però rica en ganes, en dedicació i en entusiasme de molta gent que ha donat un pas endavant i s’ha sumat al canvi”, va explicar Diana Morant.

En el transcurs del sopar i durant l’acte de pegada dels cartells, la ‘cantaora’ Luisa Climent i el ‘cantaor’ Christian Penalva, acompanyats d’un tabal i una dolçaina, van cantar unes ‘albaes’ especialment escrites i dedicades a Diana Morant, a la seua candidatura i al seu projecte per a Gandia.

Juantxo Ribes. Inicio de campan_a electoral 2015 10