“Torró no ha muntat una comissió d’investigació, sinó un circ”

Després de l’obertura en el dia de hui de la comissió d’investigació sobre el Creuer dels Borja convocada per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, l’actual regidor socialista José Manuel Orengo assenyala que “Torró no ha muntat una comissió d’investigació, sinó que ha organitzat un circ polític-mediàtic per a intentar desprestigiar la gestió de l’anterior govern socialista i ocultar els escàndols del PP de la present legislatura”.

“No anem a consentir persecucions polítiques sense fonament de la legislatura anterior, mentre s’està saquejant l’Ajuntament durant esta legislatura”, assenyala Orengo, que apunta que després de 3 anys i mitjà d’ “investigacions” per part del Govern del PP, només existeix un document expedit per una auxiliar adscrita al Departament de Contractació de l’Ajuntament, sense cap expedient de contractació. “Per tot açò, no hi ha res de res. Ha sigut un paripé organitzat per l’alcalde Torró, com a venjança política”, assevera l’excalcalde socialista.

Els Socialistes considerem que mentre l’alcalde, Arturo Torró —que no ha aportat cap proposta en concret a la comissió d’investigació— perd el temps gastant diners públics de tots els gandians en processos judicials, així com recursos humans del propi Ajuntament de Gandia, amb l’únic objectiu de perseguir i enfonsar políticament a l’exalcalde de Gandia, José Manuel Orengo, “no està resolent els problemes reals que tenen els ciutadans a dia de hui”.

Així mateix, en esta comissió el Grup Municipal Socialista ha aportat tota la documentació que acredita que els regidors socialistes que van assistir al Creuer dels Borja es van pagar el passatge dels seus viatges.