Tot preparat per a la Gala de l’Esport que organitza l’Ajuntament de Gandia   

 

Gandia  17 de novembre 2015.-  Recta final en els preparatius per a la Gala de l’Esport de Gandia  que organitza l’Ajuntament. El pròxim 28 de novembre a les 20.00h se celebrarà esta esperada cita amb el món de l’esport al Teatre Serrano.

El dilluns dia 16, es va celebrar el primer Consell de l’Esport de la present legislatura. Cal recordar que en el mes d’octubre es va fer una assemblea amb tots els clubs esportius de la ciutat per tal de triar els representants dels clubs al Consell de l’Esport. Així a la taula de l’esport de l’Ajuntament hi ha un membre de cada grup municipal i 4 representants dels vora 80 clubs esportius que estan en actiu a la ciutat.

 

En la primera reunió que han celebrat ja han triat qui seran els premiats en la propera Gala de l’Esport. Serà una nit plena d’emocions dividida en 3 parts. Una primera, pensada perquè els clubs esportius puguen fer reconeixements a alguns dels seus membres, després hi haurà 14 premis per diferents mèrits esportius i no s’oblidaran de premiar a les empreses col.laboradores i a les trajectòries esportives dignes de ser premiades. El punt àlgid de la nit serà per premiar l’esforç i l’entrega de tota la temporada amb el premi al millor esportista, tan en la categoria masculina com femenina.