Una empresa de León edita el programa de la Fira i Festes de Gandia

Els socialistes de Gandia han criticat hui que el nou govern del PP haja decidit que el programa de la Fira i Festes l’edite una empresa de fora de la comarca de la Safor, concretament l’editorial MIC, de León i que té seu a Barcelona, Madrid i Valladolid. Aquesta empresa ha llançat estos dies 30.000 exemplars de més de 60 pàgines.

Es tracta de la primera vegada en la història recent de la Fira i Festes de Gandia que el programa no s’edita per una empresa comarcal, un fet que ara és més greu si cap donada la situació que viu el teixit empresarial de la zona.

A més, els socialistes li recorden a Torró que aquesta decisió incompleix el seu compromís electoral d’apostar per empreses de Gandia i amb treballadors de la ciutat, donat que el que s’ha potenciat és donar feina a gent d’altres ciutats espanyoles.

Per últim, els socialistes reiteren que aquest tipus de situacions s’hagueren pogut evitar si s’hagués convocat la pertinent comissió informativa de Cultura abans de tancar-se la programació de la Fira i Festes, tal i com venia fent-se fins ara.