Una Fira digna i transparent

El regidor socialista delegat de Cultura, Joan Muñoz ha fet hui una valoració positiva de l’edició de 2015 de la Fira i Festes de Gandia doncs ha tingut una gran afluència.

En aquesta valoració, el regidor ha volgut referir-se a la importància del treball realitzat per l’equip de tècnics del departament, sense els quals aquesta Fira no hauria sigut possible.

Després d’aquest reconeixement, ha declarat Joan Muñoz que “s’han superat totes les barreres, l’econòmica, la de programació i la del temps, que ens ha respectat tots els dies de programació”.

Joan Muñoz ha destacat que després de la celebració de la festa, toca ara donar compte de les despeses que ha suposat, detallant quant i en què s’ha gastat cada euro invertit en les festes locals de Gandia. Un total que podria estar entre 180.000 i 185.000 € però que “en aproximadament 15 dies es coneixerà amb tot detall, doncs es publicaran totes les factures i es penjarà en la pàgina web de l’Ajuntament tota la relació de despeses”.

Si alguna cosa queda pendent de millora per a la pròxima edició, ha dit Joan Muñoz “és l’acord amb les productores encarregades de coordinar els concerts perquè no hi haja de nou malentesos amb la venda o regal d’entrades”.