Una pancarta en contra de les retallades en serveis públics llueix en les finestres de l’ajuntament de Gandia

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha mostrat el seu suport als moviments socials en contra de les retallades en els serveis públics penjant dues pancartes a les finestres del despatx que tenen en l’Ajuntament de Gandia amb el lema de les darreres manifestacions en contra de la política de la Generalitat Valenciana.

Els regidors del GMS han estat participant en les mobilitzacions organitzades pels professionals dels serveis públics i en les quals la societat ha dit massivament que no accepta les retallades que la Generalitat Valenciana ha aplicat en serveis públics essencials com la Sanitat o l’Educació.

En aquesta línia, els socialistes de Gandia volen denunciar que el PP al govern de Gandia està apostant pel model que ha portat a la fallida a la Generalitat Valenciana. Un model que prioritza destinar els diners públics a esdeveniments puntuals mentre que es retallen en serveis públics.

Per als socialistes es tracta d’una qüestió de prioritats en la que les polítiques progressistes miren per les classes treballadores i la dreta del PP busca el benefici d’aquells que més tenen i poden pagar-se una educació i una sanitat privada i, a més, anar a la Formula 1.