Una vegada més el PP no escolta als veïns del parc de Sant Pere i s’encabota en fer la seua reforma

Després de la reunió de la comissió de seguiment per a la reforma del parc de Sant Pere que va tindre lloc el passat dimarts, on l’associació Salvem el Parc manté el seu desacord amb el Govern local del PP, des del Grup Municipal Socialista hem sol·licitat la convocatòria d’una reunió de la Junta del Districte de Roís de Corella perquè es presente, d’una vegada per totes, el projecte de remodelació definitiu.

“Una vegada més, este govern irresponsable del PP no escolta els veïns i s’encabota en fer la seua reforma. El president de la Junta de Districte, Guillermo Barber, tracta de vendre un suposat acord amb els veïns, amb unes informacions enganyoses i contradictòries”, ha assenyalat la regidora socialista Liduvina Gil.

Així, en esta reunió no es va votar absolutament res, sense alçar de nou cap acta com demanava Salvem el Parc. Cal destacar que la intenció del Govern local del PP és mantenir el projecte de 550.000 euros, però executant-lo en diverses fases. “El projecte ja no es finança mitjançant el Pla Confiança de la Generalitat, per tant ja sabem qui pagarem esta reforma innecessària: tots els gandians amb els nostres impostos”, ha destacat Gil.

“Tot i que respectem la bona voluntat de les persones que formen part de la comissió de treball, el procediment és un tant pervers ja que representen només a 5 comunitats de veïns de les quasi cent escales que hi ha als voltants del parc”, ha indicat Gil. D’este manera, els Socialistes demanem que este tema es tracte, per la seua transcendència, en la Junta de Districte, que és el òrgan reglat de participació de la barriada.