Valoració del resultat electoral del 22-M

JOSÉ MANUEL ORENGO: “NO VULL SER EL PORTAVEU DE L’OPOSICIÓ, VAIG A SER EL PORTAVEU DE L’ALTERNATIVA AL GOVERN MUNICIPAL DEL PP”

El Secretari General dels socialistes a Gandia i alcalde en funcions afirma que “continuaré sent regidor a Gandia” i que “ara toca arrimar el muscle i dir que sí a tot el que siga bo per a la nostra ciutat”. José Manuel Orengo es fa el principal responsable del resultat electoral en “haver treballat primer per la Gandia col·lectiva i pels interessos generals de tota la ciutat” i no haver sabut “connectar amb les preocupacions de les famílies que pitjor ho estan passant, malgrat l’ampla xarxa de protecció social implantada a Gandia”.

El Secretari General de l’Agrupació Socialista i alcalde en funcions de Gandia, José Manuel Orengo, ha afirmat hui que “no vull ser el portaveu de l’oposició, sinó que vaig a ser el portaveu de l’alternativa” i ha anunciat que continuaré “sent regidor de Gandia”.

Sobre l’anàlisi de la nova situació política després del 22-M, José Manuel Orengo ha fet autocrítica: “jo sóc el principal responsable del resultat de les eleccions, de mirar primer per la Gandia col·lectiva i pels interessos generals, només cal eixir al carrer i mirar com està la ciutat. Hem estat impulsant la ciutat, millorant-la com mai i dotant-la de nous i millors serveis públics per a tots però no hem sabut connectar amb el principal problema de moltes famílies que estan passant-ho mal i han decidit votar per un canvi”, ha dit. “Anem a ser una ajuda i no un entrebanc i a ajudar al nou Govern a que Gandia siga la primera en enganxar-se a la recuperació econòmica”.

Tanmateix, el Secretari General del PSPV a Gandia ha explicat que per als socialistes i totes les persones del moviment ciutadà Gandia ens Uneix, “Gandia continua sent primer”.

Per això, José Manuel Orengo ha assegurat que vol ser una ajuda per a Gandia, i no una oposició negativa: “ara, des del lloc on ens han posat els ciutadans, toca arrimar el muscle, fer propostes en positiu i ajudar al Govern municipal en tot allò que podem perquè primer és Gandia, i estic convençut que Gandia està preparada per a ser la primera en enganxar-se a la recuperació econòmica”.

També ha afirmat que “anem a salvaguardar, fomentar i potenciar el model de ciutat que durant molts anys hem construït entre tots”. “Els ciutadans ens reclamen una manera de fer política i facilitarem la transició al nou govern de forma correcta i modèlica, com mereix una ciutat com Gandia”, ha dit l’alcalde en funcions.

Per últim, José Manuel Orengo ha agraït a les “13.178 persones que han confiat en el nostre projecte” i ha llençat un missatge d’optimisme assegurant que “no els anem a defraudar, ni als socialistes ni a la gent de Gandia ens Uneix perquè la nostra prioritat ha segut, és i serà Gandia i les persones”.

Preguntat per la intenció que, segons diversos mitjans de comunicació, té Arturo Torró de contar amb el grup socialista per a gestionar la ciutat, José Manuel Orengo ha afirmat que “a mí no m’ha dit res i només ho sé pel que diuen els periodistes, però estem oberts a tot des de la responsabilitat que tenim d’ajudar a Gandia en tot allò que podem”.