Vicent Mascarell: “No creguem que siga casualitat que la tele de Torró comence a emetre hores després del tancament de Gandia Televisió”

El representant del Grup Municipal Socialista de Gandia al consell d’administració de Gandia Televisió, Vicent Mascarell, ha valorat hui les notícies aparegudes en la premsa i que confirmen que la televisió privada vinculada a l’Alcalde Torró va començar a emetre hores després que el govern apagara Gandia Televisió. Un fet que per a Mascarell “no és casualitat”.

Tal i com ja va indicar el passat dimarts el propi Mascarell, els socialistes consideren que Tele 7 “és la gran beneficiada de tota aquesta decisió” i el fet que reprenguera les emissions, després d’un mes de parada, unes hores després del tall de la televisió pública “pot explicar el motiu de la celeritat i la precipitació en la decisió que va prendre el dilluns el govern de Torró”.

Amb el tall de la senyal de Gandia Televisió, Tele 7, la televisió en la que el mateix Torró va confirmar que va mediar en la seua compra, perd un fort competidor, fet que, per als socialistes, “torna a demostrar que Torró posa més interès en beneficiar als seus amics que en buscar el millor per als ciutadans”.

El Grup Municipal Socialista lamenta que Torró no haja tingut cap consideració a l’hora de deixar als gandians sense televisió pública, carregant-se més de 20 anys d’història, ni tampoc haja tingut remordiments d’acomiadar a 30 treballadors, als quals, segons ha decidit hui el Consell d’Administració, encara se’ls hauran de pagar al menys 15 dies de feina en els quals els professionals no podran exercir la seua professió degut al tall de les emissions.

Mascarell ha volgut recordar que no és la primera vegada que Torró i Tele 7 apaguen Gandia Televisió, donat que ja va passar al començament de la polèmica, al mes d’octubre i coincidint amb la Fira, quan una senyal pirata que provenia de la senyal de Tele 7 va interferir per a que les festes patronals de Gandia no arribaren als televisors dels gandians en TDT.

Amb tot açò, Mascarell ha lamentat que alguns vegen la decisió com “valenta”, donat que Torró “continuarà tenint una televisió per lloar-lo i enaltir la seua imatge”, tenint, a més del poder polític, un poder mediàtic que, per a Mascarell, converteixen a Torró en “el Berlusconi de la Safor”.

Un intent per maquillar les formes

Mascarell també ha valorat la darrera reunió del Consell d’Administració de Gandia Televisió, en el qual, i segons ha dit, “s’ha tractat de maquillar les formes en què es fa procedir al tall el passat dilluns”.

Segons Mascarell, els populars han demostrat hui que les formes no van ser correctes i ara es seguirà el procediment com cal, donant als treballadors 15 dies més de feina des del moment de la comunicació fins al cessament definitiu. Dies en els quals no podran exercir la seua professió. A més, s’ha donat a conèixer el nom del nou gerent, que serà Salvador Pérez Franco, a qui Mascarell ha qualificat, més que com a gerent, com “un liquidador de l’empresa”.