Víctor Soler torna a mentir sobre els acords amb l’Autoritat Portuària

El portaveu del govern i del PP, Víctor Soler, ha tornat a mentir a l’opinió pública i als mitjans de comunicació. Aquesta vegada ho ha fet sobre els acords amb l’Autoritat Portuària. I és que o les seues ganes de mentir o la seua ignorància al respecte el porten a afirmar coses que no són reals i a desmentir una realitat: Gandia ha perdut poder en el port perquè Torró no té cap pes polític i a València no confien en ell.

En aquest sentit, tal i com va explicar ahir i hui reafirma el portaveu socialista José Manuel Orengo, Gandia era l’encarregada de gestionar i explotar tota la zona del port coneguda com el Moll dels Borja. Un acord al qual es va arribar en les negociacions realitzades la legislatura passada amb l’Autoritat Portuària, de la qual era membre del seu consell d’Administració el propi Orengo.

En aquella ocasió es va acceptar que Gandia remodelaria la zona a canvi de quedar-se amb l’explotació i gestió de la mateixa, tot i que era propietat del Port. I és aquest dret el que ha perdut Gandia amb les pèssimes gestions d’un Torró incapaç de negociar el pagament de les taxes que l’Autoritat Portuària demana a Gandia pel conegut com xiringuito de la Playa Varadero.

Orengo insisteix en que aquesta construcció, pagada per l’Ajuntament de Gandia i amb diners dels gandians, va començar sent explotada pel propi consistori, que ara ha hagut de cedir la gestió per la incapacitat de Torró, que, un any després, no ha aconseguit entrar al Consell d’Administració degut a les seues relacions amb el president de la Generalitat. Un fet que ha possibilitat que Gandia perda no només els més de 200.000 euros que va costar, sinó també el cànon que s’haguera pogut ingressar de l’empresa que el gestiona.