‘Viu Marxuquera’ reprén les seues activitats durant els mesos de maig i juny

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto, ha informat este matí que es reprenen les activitats de la iniciativa ‘Viu Marxuquera’, amb la programació preparada per als mesos de maig i juny. Segons l’edil socialista, “es tracta d’una programació diversa que compta amb monòlegs, música, tallers infantils, presentació de llibres, la mostra de productes de la terra, i que a més oferix el conta rutes infantil com a novetat a la barriada”.

Prieto ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes i de l’Associació de Veïns de Marxuquera, ja que sense la seua col·laboració “seria molt difícil oferir a tots els veïns i les persones que ens visiten una programació tan variada”.

PROGRAMACIÓ ‘VIU MARXUQUERA’ – MAIG 2021

Diumenge 9
12.00 h. Música al Terrat: Aigua – Té el seu origen en l’Academy for Music and Drama de Gothenburg Suècia, i està format per Lies Hendrix, acordió diatònic i Joan Peiró Aznar, guitarra. La seua música és un intent de reinventar les nostres tradicions musicals, valenciana i belga, en la línia de la música d’arrel, sense abandonar el so acústic tradicional i utilitzant les fresques influències de la música contemporània.
https://youtu.be/f0ZH83XQ6tw

Diumenge 16
11.00 h. Conta rutes 1. Les coves, els seus habitants i els seus costums.
‘Anem de ruta per Marxuquera’, naix com a una nova proposta enfocada als menuts de la casa, juntament amb la família o els amics. Un dels principals objectius d’esta activitat que tindrà lloc pels camins i sendes de Marxuquera, és promoure els valors de respecte a la natura, a més de contar històries, contes, buscar tresors enterrats, segons la temàtica de cada ruta.
Per a participar cal inscripció prèvia, i cada xiquet i xiqueta participant tindrà:
-Carnet d’explorador
-Quadern de viatge

Participants: Públic familiar. Grups fins a completar aforament, segons les normes actuals.
Duració: 1 h i 30 minuts (amb un descans intermedi aproximadament).
A les 09.00 h Primer grup.
A les 11.30 h Segon grup.
Inscripcions al telèfon: 647 108 012 (Fanny).

Diumenge 23
12.00 h. Presentació del llibre i taller didàctic infantil: ‘El tresor de la Mariola’ amb Edicions del Sud.
Entrada lliure. Aforament limitat.
Al Centre Social de Marxuquera

Divendres 28
20.00 h. Nit de monòleg: amb Rafa Forner
De formació teatral, des de fa ja 25 anys aborda de manera professional el món dels monòlegs . Ha recorregut la geografia de mig planeta i forma part de diferents companyies i empreses. Del seu treball destaquen les participacions amb Paramount Comedy i el Club de la Comèdia. Hui dia seguix en plena gira per les millors sales d’Espanya.
https://www.youtube.com/watch?v=dSpOlS4Kn-8&feature=emb_logo

Entrada lliure. Aforament limitat. Col·labora: Comissió de Festes de Marxuquera.
Al Centre Social de Marxuquera

 

PROGRAMACIÓ ‘VIU MARXUQUERA’ – JUNY 2021

Diumenge 6
10.00 a 14.30 h. Mostra Tast de productes de la terra i de proximitat.
La plaça de l’Ermita es transforma en una mostra de proximitat on els venedors i els usuaris ens recorden el mercat antic de poble. Els més menuts podreu participar al taller didàctic de cistelleria, i els amants de la música podran gaudir de la cantautora Aitana Ferrer, al Terrat del Centre Social.
Plaça de l’Ermita de Marxuquera.

12.00 h. Música al Terrat amb Aitana Ferrer.
Ens presenta un recull de cançons del seu cicle ‘Versos a poqueta nit’, una sèrie de poemes musicats amb l’essència de la música mediterrània amb els que dibuixarem un recorregut per la nostra història i la literatura pròpia, a més, com a fil conductor, tindran lloc també grans autors i intèrprets com Paco Múñoz, Lluís Miquel Campos, Maria del Mar Bonet i Lluís Llach.
– Aitana Ferrer, veu.
– Enric Murillo, piano.
Entrada lliure. Aforament limitat. Col·labora: Festers de Marxuquera.
Al Terrat del Centre Social de Marxuquera

Divendres 25
20.00 h. Presentació del llibre: ‘EntretELA’, de l’autor Joan Ramon Calabuig Rodrigo EntretELA és un recull de poesies que versen sobre temes diversos com la vida, l’esperit de superació, la familia o l’amistat. Tots ells testimonis de la vida social i personal durant els últims anys del seu autor, Joan Ramon Calabuig, marcada per l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA). Este llibre es pot adquirir a través de l’Associació Valenciana d’ELA a canvi d’un donatiu, amb el qual es col·labora amb el desenvolupament dels seus programes sociosanitaris.
Organitza: Associació de Veïns de Marxuquera

Dissabte 26
20.00 h. Nit de música: Soundcheck CoverBand. Concert de versions del pop-rock de parla anglesa, un bon moment per a donar-li la benvinguda a l’estiu.
Col·labora: Comissió de Festes de Marxuquera. Plaça de l’Ermita de Marxuquera.
https://www.facebook.com/SoundcheckTributoATheCranberries/videos/253491992671043

Diumenge 27
09.00 h. i 11.30 h. Conta rutes 2. ‘En busca dels dinosaures’
Participants: públic familiar. Grups fins a completar aforament, segons les normes actuals.
Duració: 1 hora i 30 minuts (amb un descans intermedi aproximadament).
Punt de trobada Centre Social de Marxuquera. Reserves al telèfon: 647108012 (Fanny).

L’aforament és limitat, cal seguir les indicacions de cada moment per la covid-19. Obligatòria la mascareta.