26 M. La nit que va guanyar Gandia

El 26 de maig de 2019 serà una altra data inoblidable per a la memòria dels Socialistes de Gandia. I és que quatre setmanes després del triomf en les eleccions generals i autonòmiques (després de 30 i 28 anys, respectivament), el socialisme gandià va tornar a viure ahir una altra nit històrica amb una clara i contundent victòria en les eleccions municipals.

Dotze anys després, el PSOE ha tornat a guanyar uns comicis locals a la ciutat de Gandia, sent l’únic partit dels quatre que han aconseguit representació en la Corporació municipal que ha incrementat el nombre de vots i millorat els resultats respecte al 2015. Així, els Socialistes de Gandia han obtingut 11 regidors (4 edils més dels que tenia), amb quasi el 36% dels sufragis (10 punts més) i 11.906 vots (amb una pujada de 2.415 vots més que en 2015).

Centenars de persones van celebrar la victòria socialista en el carrer Abat Sola, al costat de la Casa del Poble, on l’alcaldessa de Gandia i candidata que ha revalidat el càrrec, Diana Morant, es va dirigir a tots els assistents afirmant que “hui no ha guanyat el PSOE ni el govern dels últims quatre anys: hui ha guanyat Gandia”. Morant va recalcar que “ha guanyat Gandia en eixe projecte que té de ciutat moderna, responsable, que cuida de les seues persones i que mira cap al futur”.

Diana Morant va destacar que els socialistes ara tenen la consciència de l’enorme responsabilitat que significa que la ciutadania haja dipositat la seua confiança i la seua esperança amb ells. “Però eixa responsabilitat la correspondrem amb perseverança i amb un compromís en cadascun dels ciutadans de Gandia, ens hagen votat o no”, va afegir.