350 locals i habitatges podran ser rehabilitats a Gandia gràcies a l’acord signat per la ministra Raquel Sánchez i l’alcalde Prieto

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha signat diversos acords amb la Generalitat Valenciana i ajuntaments per a impulsar la rehabilitació d’habitatges. En el cas de Gandia, el seu alcalde, José Manuel Prieto, ha estat l’encarregat de rubricar l’acord amb el Govern d’Espanya. “Novament som capaços d’atraure noves inversions que repercutiran en més qualitat de vida per als nostres ciutadans”, ha assenyalat Prieto.

El conveni puja a 8,4 milions d’euros i permetrà fer múltiples intervencions en els barris de Corea, el Raval i Roís de Corella. Concretament, estes ajudes dels fons europeus Next Generation possibilitaran la intervenció per a la rehabilitació energètica de més de 350 habitatges i locals comercials a les Cases dels Ferroviaris i als carrers Safor i Benicanena. Paral·lelament, s’actuarà a la trama urbana amb la qual cosa tant habitatges com establiments comercials veuran incrementat el seu valor i atrauran noves inversions.