El PSPV de Gandia es rebel·la contra el masclisme en una campanya amb motiu del 8-M

La violència masclista és una realitat. El masclisme ens insulta. Ens denigra. Ens maltracta. Ens mata. Moltes dones se senten amenaçades; i pensen que cada dia pot ser l’últim, perdent així la seua llibertat. En conseqüència, i per responsabilitat i justícia, des del PSPV-PSOE de Gandia hem volgut realitzar una campanya per a conscienciar a la societat i denunciar les etiquetes, insults o qualificatius masclistes que pateixen les dones només pel fet de ser-ho.

L’educació i conscienciació en valors d’igualtat comença pel llenguatge. Darrere d’un “zorra”, un “boja” o un “feminazi” s’amaguen segles de masclisme, segles de discriminació i agressions. Segles de por a perdre una posició dominant injusta.

Per això no estem disposades a suportar més vexacions. Ni tampoc que es torne a qüestionar el moviment feminista i els seus objectius en pro de la igualtat. Ni que es vulga confondre la violència de gènere amb violència domèstica. O que se’ns cosifique amb el llenguatge.

Ara és el moment d’actuar juntes i amb contundència. Perquè sense feminisme, no hi haurà democràcia. Hem eixit a la llum, hem conquistat espais socials, culturals, econòmics i polítics i hem vingut per a quedar-nos.

8 DE MARÇ. DIA DE LES DONES. ‘NI UN PAS ENRERE’

En el vídeo que ha elaborat el PSPV-PSOE de Gandia per al 8 de Març, Dia de les Dones, les participants demostren la seua valentia per a trencar estigmes i estereotips. Reclamen respecte, solidaritat i llibertat. Volen alçar el cap i la veu. Amb orgull. Amb dignitat. Donen la cara, donen el seu nom i la seua força per a, juntes, enviar un missatge: ni un pas enrere davant el masclisme.

Ni un paso atrás. 8 de marzo. PSPV-PSOE GANDIA

Apareixen les alcaldesses de Gandia, Pepa Frau i Diana Morant, la professora i exdirectora del Campus de Gandia de la UPV Manela Fernández o l’escriptora Adriana Serlik. També la presidenta de l’Associació Rosa del Vents, Juana Navarro, o la directora de l’IES Tirant lo Blanc, Carmen Fuster.

Col·laboren polítiques, empresàries, professores, mestresses de casa, estudiants, esportistes, professionals de la cultura… Totes elles dones valentes que estan disposades a no rendir-se. Dones que, com deia Carmen Alborch, saben que “viure és un esforç i es paguen molts peatges, especialment aquelles dones que volem derrocar estereotips. Però paga la pena lluitar i ser lliure”.

NI UN PAS ENRERE.