Prieto: “A 48 hores de les eleccions res es pot donar per fet i fins a l’últim minut cada vot compta”

El coordinador del Comité Electoral del PSPV de Gandia, José Manuel Prieto, ha valorat la campanya de les eleccions generals i autonòmiques a la Comunitat Valenciana que es portaran a terme el pròxim diumenge i que hui finalitza, on durant quinze dies s’ha fet un plantejament en positiu amb trobades i reunions sectorials amb nombrosos col·lectius de la ciutat.

Cal destacar que el PSPV de Gandia disposarà per primera vegada en unes eleccions generals de 300 interventors i apoderats. “Es tracta d’una xifra insòlita que demostra l’enorme mobilització i la força que tenim els Socialistes de Gandia en estos moments. Volem transmetre molta il·lusió, esperança i confiança en les més de 50 meses electorals que té Gandia”, ha explicat Prieto.

I és que, per als socialistes, hi ha motius suficients per a seguir confiant amb l’Espanya i la Comunitat Valenciana que volen totes i tots, la que vol avançar i no retrocedir. “Estem convençuts que hi ha una majoria que confia amb el present i futur d’Espanya i amb tots els reptes que s’han abordat des del Govern del Botànic presidit per Ximo Puig”, ha indicat.

No obstant això, per als Socialistes de Gandia no s’ha de donar res per fet a tan sols quaranta-huit hores d’estes eleccions i, fins a l’últim minut, cada vot compta. “El destí no està escrit d’avantmà. Encara s’ha de demostrar que la força de la ciutadania que té optimisme i confiança amb l’Espanya i la Comunitat Valenciana que volem és molt superior a la força dels ‘cenizos’, dels que estan tot el dia cabrejats i que qüestionen el model democràtic i de convivència”, ha assenyalat el coordinador del Comité Electoral.

Per això, els socialistes demanen una gran participació a Gandia el pròxim diumenge per a omplir les urnes de vots i poder derrotar a “les tres dretes”. “No poden passar en esta ocasió. Anem a demostrar que la força de la positivitat i dels somriures és molt superior a la d’eixa onada de resignació i desesperança que volen vendre en les últimes hores de la campanya”, ha recalcat Prieto.

Des del PSPV de Gandia consideren que es tracta de les eleccions més transcendents des de la Transició espanyola. “En estos moments no es tracta de si guanya l’esquerra o la dreta. O si la dreta serà capaç d’aliar-se amb una ultradreta que està mobilitzada i vol tornar enrere. Per primera vegada, en la història de les institucions, ens estem jugant si el model democràtic es consolida”, hi ha conclós.