Activa Jove presenta una nova edició amb una programació molt variada

La regidora de Joventut, Lydia Morant, acompanyada de la tècnica del departament, Andrea Badal, ha presentat este matí en roda de premsa el programa Activa Jove que es durà a terme des del 4 de febrer fins al 4 de març. D’esta manera, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia continuarà apostant, amb la col·laboració del Consell dels Joves de Gandia, per l’oci alternatiu i saludable.

Totes les activitats es faran, com sempre, als Espais Joves de Gandia i el Grau, i a l’Alqueria Laborde. Jocs, tallers, cal·listènia, tir amb arc, ping-pong o futbolí són algunes de les moltes activitats programades per a esta nova edició que, any rere any, suma molts participants. “Este dissabte encetem les activitats amb un taller mediambiental, així com un altre de fotografia, jocs de taula, tir amb arc i un taller de xapes”, ha expressat la regidora socialista.

Els horaris de les activitats van des de les 10 fins a les 21 hores. Així, es pretén no deixar fora a ningú i que tots els joves d’entre 12 i 30 anys puguen participar amb els seus amics en l’horari que millor els convinga. “M’agradaria recalcar l’augment d’usuaris respecte a la primera edició. En l’última hi van participar 700 joves i això demostra que han posat en valor un programa com este”, ha assenyalat Badal.

Les activitats seran lliures i no cal inscripció prèvia per a poder participar.