Adif reduïx les vibracions de les vies del tren al seu pas pel barri de Corea

El president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, ha valorat este matí els treballs que ha realitzat l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) destinats a reduir les vibracions que es produïen en els habitatges i comerços situats al carrer Perú i adjacents.

Tal com ha explicat el regidor socialista, la petició va ser abordada en la Junta de Districte el passat any després de rebre les primeres queixes i, després de mantenir diverses reunions amb les comunitats de veïns, es van començar a prendre accions per tal de minimitzar el problema.

En primer lloc, es van realitzar diverses medicions des de l’Ajuntament de Gandia per a calcular l’impacte del pas dels trens a l’hora de provocar vibracions en les cases. L’informe va ser remés a Adif amb la qual cosa es van mantenir contactes institucionals dirigits a solucionar el problema. Després d’executar els treballs, s’han portat a terme unes segones medicions que han corroborat la disminució de les molèsties.

Prieto ha destacat que “des del consistori gandià seguirem prenent les mesures que siguen necessàries de la mà dels veïns. Nosaltres estem a disposició de la ciutadania i seguirem solucionant problemes des de la Junta de Districte de Corea”.