• Tinent d’alcalde coordinador de l’Àrea de Govern Interior, Seguretat i Proximitat
  • Regidor delegat d’Administració, Govern Interior, Serveis Jurídics i Recursos Humans
  • Regidor delegat específic de Falles
  • 7é tinent d’alcalde
  • Secretari titular de la Junta de Govern Local
  • Portaveu del Grup Municipal Socialista
  • Vicepresident tercer de la Mancomunitat de Municipis de la Safor
  • Vicesecretari general d’Organització i Administració del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacte:

Va nàixer a Gandia el 14 de novembre de 1991. La seua carrera política s’inicia al PSPV-PSOE de Gandia com a activista en la campanya electoral de les eleccions municipals de l’any 2011. Pocs mesos després i d’acord amb el resultat, decidix afiliar-se a Joves Socialistes. El mateix José Manuel Prieto el suma al seu equip de treball, en un primer moment com a responsable de xarxes socials, fins que l’any 2013 és elegit secretari general de Joves Socialistes de Gandia. Al mateix temps va assumint responsabilitats en l’àmbit comarcal, sent des de l’any 2016 secretari general de Joves Socialistes de la Safor-Valldigna. De la mateixa manera, progressivament accepta responsabilitats en la mateixa organització, però en l’àmbit del territori valencià. En l’actualitat és president de Joves Socialistes del País Valencià.

Així mateix, forma part de la Comissió Executiva Local de l’agrupació del PSPV-PSOE de Gandia a partir de l’any 2014, fent-se càrrec de diferents responsabilitats. L’any 2018 Diana Morant li proposa fer-se càrrec de la Vicesecretaria d’Organització del partit l’any 2022, ja amb José Manuel Prieto com a secretari general, assumix la Vicesecretaria General d’Organització i Administració.

Durant la campanya electoral de l’any 2015, assumix la tasca de la mobilització interna de l’organització. A partir de l’any 2019 lidera totes les campanyes electorals celebrades fins a la data. És a dir, la convocatòria electoral on de manera conjunta se celebren les eleccions generals i autonòmiques i de nou les eleccions generals de final d’any, amb victòries històriques del Partit Socialista a la ciutat de Gandia, així com les eleccions locals i europees celebrades el mateix any, on s’aconseguix obtindre una major representació institucional a l’Ajuntament de Gandia passant d’un grup municipal amb 7 regidors a 11 edils. Finalment, la campanya electoral de les eleccions municipals de 2023 ha tornat a resultar exitosa, assolint un millor resultat al recollit fa quatre anys obtenint 12 regidors.

La seua participació en candidatures electorals del PSPV-PSOE de Gandia s’inicia l’any 2015, amb el lloc 14 de la candidatura encapçalada per l’ara ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant. I, finalment, participa en el lloc 11 de la candidatura de les passades eleccions municipals, encapçalada per José Manuel Prieto.

S’inicia professionalment treballant els estius en Riegos Pous i en Mercadona, mentre compagina els seus estudis. L’any 2017 és nomenat assessor del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia i l’any 2019 assessor del Govern local.

La seua etapa educativa comença en el Col·legi Mares Escolàpies de Gandia. Una vegada cursa Batxillerat, és en la Universitat de València on comença els seus estudis universitaris en el Grau de Geografia i Medi Ambient. A més, des de fa tres anys cursa el Grau de Dret mitjançant formació online.