Agències de Gandia i Fano es reunixen per a establir sinergies

Agències de Gandia i Fano, ciutat agermanada amb la capital de la Safor, s’han reunit este matí al Saló Laval del consistorio gandiense per a posar en comú els seus valors turístics i les necessitats que cadascuna de les dues ciutats tenen. Finalitzada la reunió, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, la regidora de Relacions Internacionals i Agermanaments, Liduvina Gil, i el regidor de Turisme de Fano, Etienn Lucarelli, han valorat la trobada.

Gil ha destacat els punts en comú que tenen ambdues ciutats i ha agraït la presència dels turoperadors italians: «Gandia està agermanada amb la ciutat de Fano des del 2020. A causa de la pandèmia vam haver d’ajornar tots els programes que tenim amb ells i hui tenim ací uns turoperadors com a tornada de la visita que vam fer a Fano». A més, ha recomanat la visita a la ciutat romana: «Recomanem la visita a la ciutat romana de Fano una vegada hem consolidat este vincle amb ells amb la tornada dels turoperadors a Gandia».

En la mateixa línia, Mascarell ha volgut posar en valor les similituds que tenen Gandia i Fano i ha expressat la seua gratitud per tornar ara a la ciutat italiana l’acollida que van tindre ells fa uns mesos amb Gandia: «Agències de Fano conviuran esta setmana amb les de Gandia per a poder crear sinergies. Volem aprofitar-ho i estem molt agraïts».

Finalment, Lucarelli, ha agraït l’hospitalitat que se li ha brindat a Fano per part de Gandia, així com l’aposta pel creixement econòmic a partir de factors com «la cultura, l’esport, la gastronomia i tot allò que fa atractiu les dues destinacions».