Ajornada la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods per a l’1 de maig

La regidora d’Esports, Lydia Morant, i la gestora esportiva del Club d’Atletisme (CA) Safor Teika, Lidia Balada, han anunciat este matí l’ajornament de la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods a causa de la previsió de pluja del proper diumenge. La nova data per a la carrera s’ha establert per a l’1 de maig i el 29 i 30 d’abril es portaran a terme la Fira de la corredora i el repartiment de dorsals i samarretes.

Segons ha explicat la regidora socialista, es preveu que la situació meteorològica actual de pluges es mantinga fins la setmana que ve. Per este motiu, la cursa se celebrarà el diumenge 1 de maig, un dia en el qual Gandia no té previst cap esdeveniment a la via pública. «S’ha considerat per part de l’organització que, degut al públic al qual ens estem dirigint (dones que s’inicien en el running en una cursa participativa, lúdica i festiva) fer-la en un dia de pluja entelaria totalment l’esdeveniment», ha expressat.

De la mateixa manera, la Fira de la corredora i el repartiment de dorsals i samarretes també canvien de data. Es realitzaran el 29 i 30 d’abril a la plaça del Prado i es pretén que continuen amb el mateix plantejament que hi havia fins ara amb exhibicions programades d’esgrima, capoeira o handbol. «L’objectiu és fomentar i visibilitzar l’esport en la dona i aquesta situació meteorològica entelaria aquesta festa de l’esport», ha afegit Balada.

Tal com ha apuntat la gestora esportiva del CA Safor Teika, es mantenen les inscripcions que es van tancar ahir amb més de 5.000 participants: «Estem estudiant obrir un nou període d’inscripcions; ho anunciarem per xarxes socials si es dona el cas». Així mateix, ha volgut agrair a totes les dones que «confien any rere any» en esta cursa. «Esperem que l’1 de maig puga ser un dia bonic, de festa i sol on poder lluir eixes samarretes amb el color que elles van elegir», ha conclòs Balada.