Al voltant de mil persones majors s’inscriuen en els cursos dels centres de convivència

Els centres de convivència per a persones majors van celebrar ahir el sorteig de les places per este curs 2023-2024. L’acte s’ha realitzat amb la presència de la regidora de Gent Gran, Maribel Codina, la qual ha estat acompanyada per les coordinadores dels centres de convivència.

A partir del pròxim dia 3 d’octubre a la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia es publicaran les llistes de les persones admeses. I entre el dia 3 i 16 d’octubre aquelles persones que han estat admeses seran telefonades per informar-les de l’inici i necessitats per al curs. Les persones que no hagen sigut admeses, formaran part d’una llista d’espera, tenint preferència sobre la llista d’espera aquelles persones que no han estat admeses en cap activitat. Des dels centres de convivència seran avisades en cas que es produïsca alguna renúncia a la matrícula.

Enguany, s’han inscrit un total de 962 persones de les quals, 146 són noves incorporacions als centres de convivència i 116 matrícules s’han realitzat per internet per participar als 46 cursos que s’oferixen entre els quatre centres de convivència: Corea, Roís de Corella, Grau i Marxuquera.

“S’ha ampliat l’oferta de cursos i s’ha incorporat Marxuquera a l’oferta que els centres oferixen. Tenim una oferta molt àmplia d’activitats dirigides a millorar el benestar físic, psicològic i social de la gent gran de Gandia”, ha assenyalat Codina.