Amb la ubicació del ‘skatepark’ a la plaça del Tirant, Torró enfronta com sempre veïns amb usuaris

Després de la Comissió d’Urbanisme que va tindre lloc el passat divendres, on es va tractar la ubicació definitiva del skatepark, tot i que el Govern local del PP diga el contrari, ens consta que té previst ubicar-lo en la plaça del Tirant, amb l’oposició de l’Associació de Veïns del Raval i del veïnat de la zona. Cal destacar que la plaça del Tirant no està dissenyada perquè puguen portar-se a terme eixe tipus d’usos.

“Una vegada més l’alcalde Torró, que està al capdavant d’un govern irresponsable, enfronta veïns amb usuaris, és a dir, gent que vol practicar una activitat amb els qui demanen descansar, ocasionant una baralla que fins ara no existia dels uns amb els altres”, ha destacat el vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto.

Els Socialistes entenem que la solució a este conflicte innecessari creat pel propi alcalde de Gandia, Arturo Torró, passa per seure i reunir-se amb els usuaris del skatepark i consensuar amb ells una ubicació que no genere rebuig.

Prieto ha assenyalat que en este cas podria aplicar-se la consulta permanent amb els veïns de Gandia, un dels compromisos ineludibles de la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant. “El nostre compromís és, com ha anunciat Diana Morant, la consulta permanent amb la ciutadania, consensuant totes les propostes, de manera que no farem cap projecte que afecte els gandians sense consultar amb els veïns ni amb els usuaris”, ha recalcat el vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia.