Ana García: “El PP ja no sap què fer per a tapar que són els responsables de la major pujada d’impostos de la història de Gandia”

 La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Ana Garcia, ha contestat hui a l’anunci de Torró respecte al conegut com “cas Innova” insistint en una idea: “mantenim la plena confiança en la bona gestió realitzada la passada legislatura i en la tasca dels funcionaris”, i ha afegit que “tot açò no és més que una cortina de fum que Torró ha pagat amb diners de tots perquè el govern del PP ja no sap què fer per a tractar de tapar que són els responsables de la major pujada d’impostos de la història de Gandia per culpa de la seua mala gestió”.

La regidora socialista ha explicat que la roda de premsa de Torró “evidencia que ha tornat a recórrer a la calumnia i a la mentida” per tal de desprestigiar a l’anterior alcalde, que li provoca un enorme complex d’inferioritat perquè es veu incapaç de mantenir una ciutat unida i forta com la que hi havia abans. I és que per a Garcia, “el PP ha començat una cacera contra José Manuel Orengo amb la qual la única cosa que persegueixen és amagar que incompleixen les seues promeses electorals de més ocupació i menys impostos”.

Garcia ha negat totes i cadascuna de les acusacions que ha realitzat Torró contra l’anterior govern i ha assegurat que “tot el que es va fer al voltant de l’Innova està dintre de la legalitat i avalat amb papers”, ha explicat que els diners estaven en l’empresa pública quan va acabar la legislatura passada i ha lamentat que en tot aquest assumpte, Torró s’haja deixat portar pel seu tarannà poc democràtic i no haja tractat d’aclarir els seus dubtes mantenint reunions amb els anteriors gestors i ha anat directament a la justícia “i pagant amb diners de tots els gandians”.

I és que la regidora socialista ha lamentat que Torró “s’haja gastat milers i milers d’euros de tots els gandians per a pagar a dues empreses externes que li preparen informes que diguen el que ell vol i fer així efectiu el seu odi cap a l’anterior alcalde, que li pot molt més que el fet de gestionar els problemes d’una ciutat que per a pagar els seus capricis té cada vegada menys treball i paga més impostos”.

Uns impostos “injustos i allunyats de la realitat de les famílies de Gandia”

La regidora Ana Garcia ha valorat que “no és casualitat que Torró haja fet pública la seua denuncia contra l’anterior govern a la mateixa hora que els seus regidors estaven aprovant la major pujada d’impostos de la història de Gandia”. Un increment que ha comptat amb el vot en contra d’un PSPV-PSOE que anuncia “mobilitzacions ciutadanes contra la política impositiva del PP, que farà que cada família pague a l’any 120 euros més que abans”.

Garcia ha explicat que el PP ha aprovat hui un augment “brutal” dels impostos, que inclou un increment del 10% de l’IBI (que cal sumar al 10% que, per normativa del govern Rajoy, ja es va pujar l’any passat); un 25% de l’impost dels vehicles; un 95% dels impostos per als ciclomotors; un augment de 30 euros per placa de gual, a més d’un increment de l’impost d’ocupació de via pública i una reducció del 25% per la bonificació de l’IAE. Unes càrregues a les que s’haurà de sumar l’augment de la taxa del fem que proposa el PP a nivell autonòmic i que ens provocarà pagar el doble que ara.

Des del PSPV-PSOE de Gandia han titllat l’increment impositiu de Torró com a “injust i allunyat de la realitat de les famílies de Gandia, que cada any que mana el PP veuen reduït el seu poder adquisitiu”. Garcia ha lamentat que “per a Torró, sembla que han quedat molt lluny les seues promeses de ‘Ahora Empleo’ i ‘Menos Impuestos’, perquè a Gandia tenim 1.000 aturats més en poc menys d’any i mig i paguem més de 120 euros més per família en concepte d’impostos i taxes”.