Anem a repensar el model turístic de Gandia, que ha d’anar més enllà del ‘Gandia Shore’ i els ‘saraos’ ruïnosos

Els Socialistes de Gandia hem programat els pròxims dies 24 i 27 de novembre, i l’1 de desembre, unes jornades per a repensar el model turístic que necessita la nostra ciutat, i que “ha d’anar més enllà del ‘Gandia Shore’, la ruïnosa política de ‘saraos’ i la improvisació que ha presidit la política turística del Govern local del PP en estos últims 3 anys —la qual ens ha dut a ser un destí turístic absolutament desprestigiat—“, segons destaca la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant.

El lema d’estes jornades és ‘Gandia, 365 dies turística’ i, més que un lema, és la declaració d’intencions de l’objectiu que pretenem aconseguir. “Gandia és un destí turístic madur i consolidat en l’oferta de ‘sol i platja’, però hem d’ampliar els horitzons amb noves oportunitats que resulten beneficioses i ens porten a l’excel·lència”, indica Diana Morant.

“Front a la improvisació del PP, volem planificar amb els experts en la matèria”, assenyala Diana Morant. Així, els Socialistes de Gandia anem a escoltar a experts que han dirigit agències de turisme, els quals han aplicat fórmules  que han resultat exitoses a municipis semblants al de Gandia. També participaran d’estes jornades els professionals del sector i la Universitat.

“Per tant, unirem l’experiència, el coneixement i la voluntat política per tal de retornar el nom de Gandia a l’excel·lència turística”, conclou la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, qui convida a tota la ciutadania a debatre el model turístic que necessita la nostra ciutat.