Anem a transmetre als gandians que és l’hora del canvi i que està en les seues mans el 24-M

Els Socialistes de Gandia encetem la campanya electoral de les eleccions municipals del pròxim 24 de maig, amb un sopar obert a tota la ciutadania que tindrà lloc la plaça del Rei Jaume I (placeta dels colomets), a partir de les 21.30 hores, on intervindrà la nostra candidata a l’alcaldia, Diana Morant. Des del PSPV-PSOE hem plantejat una campanya electoral de proximitat i amb una ampla presència en tots els barris de la nostra ciutat.

Així, els Socialistes de Gandia afrontem la campanya electoral amb moltes ganes i amb molta força. “Volem transmetre als gandians que ha arribat l’hora del canvi i de passar pàgina d’una etapa molt fosca protagonitzada per Torró i el PP”, ha assenyalat la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia.

Els membres de la candidatura que encapçala Diana Morant van a parlar de futur, i a dir-los als gandians que es “mereixen un govern de gent capacitada i honrada que pense en tots i que els ajude a tindre una vida millor”. Però el canvi només està en les seus mans. I si els importa Gandia i allò que es seu, el diumenge 24 de maig anem a fer-ho realitat entre totes i tots”, ha remarcat la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia.

Cartel electoral 61x81'7_VERTICAL_FINAL.indd

També cal destacar les reunions sectorials que hem programat els Socialistes durant tota la campanya electoral, com ara la d’educació prevista per al pròxim dilluns, 11 de maig, amb la presència de Miguel Soler, responsable d’Educació del PSPV i número 10 de la llista autonòmica per València, amb els compromisos de l’ampliació i reforma de l’IES Ausiàs March o l’educació gratuïta de 2-3 anys a les Escoletes que tornaran a ser públiques a Gandia si governem els Socialistes. Dijous dia 14, intervindrà el portaveu de Sanitat del Grup Socialista a les Corts Valencianes i número 7 per Castelló, Ignacio Subías, on exposarà en la reunió sectorial de sanitat el projecte dels Socialistes per a reformar l’antic hospital Francesc de Borja i adequar-lo a usos socio-sanitaris.

Tanmateix, el divendres 15 de maig vindrà a Gandia per a recolzar la candidatura de Diana Morant i parlar de dependència, la número 1 de la llista autonòmica del PSPV per València i exgerent de l’Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana (Aerte), María José Mira.

Per la seua banda, en la reunió sectorial de Cultura que es portarà a terme el dijous dia 21, participarà el conegut periodista i escriptor Fernando Delgado, número dos de la candidatura autonòmica dels Socialistes per la província de València, qui defensarà que Gandia torne a ser un referent cultural.