Ara més que mai cal unir forces per a exigir al Ministeri de Foment el tren Gandia-Oliva-Dénia

Després que el Ministeri de Foment haja publicat un estudi informatiu que considera “inviable” des del punt de vista econòmic i social el projecte del Tren de la Costa, on s’emmarca el tantes vegades reivindicat tren Gandia-Oliva-Dénia, des del Grup Municipal Socialista defensem, una vegada més, este projecte.

Així, ara més que mai cal unir forces i la implicació activa del Consell, amb el qual ja s’ha posat en contacte el Govern de Gandia, per tal d’exigir de forma unànime al Ministeri de Foment la construcció de la línia ferroviària que acabaria amb l’aïllament històric de dues comarques veïnes amb un pes econòmic i demogràfic molt considerable, com la Safor-Valldigna i la Marina Alta.

Cal recordar que la Secretaria General d’Infraestructures del Ministeri de Foment ha aprovat provisionalment l’Estudi Informatiu de la Línia Ferroviària València-Alacant (Tren de la Costa), i sotmetre’l a informació pública per un període de 30 dies hàbils a comptar des del 9 de juliol de 2016 (publicació en el BOE 8/07/2016).

El projecte complet es pot consultar en:

http://www.fomento.gob.es/MFOM/LANG_CASTELLANO/DIRECCIONES_GENERALES/FERROCARRILES/_INFORMACION/ESTYPRYTRM/EILFVAFASEII/