• Tinenta d’alcalde coordinadora de l’Àrea de Polítiques per a les Persones, Famílies, Equitat i Diversitat
  • Regidora delegada de Cultura, Fira i Festes i Biblioteques
  • Regidora delegada de Turisme, Platges i Promoció Exterior
  • 2a tinenta d’alcalde
  • Secretària suplent segona de la Junta de Govern Local
  • Portaveu del Govern
  • Membre del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacto:

Va nàixer a Pego (la Marina Alta) el 23 d’abril del 1980. És llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de València en la promoció 1998-2003, realitzant les pràctiques formatives en el Palau del Marqués de Dos Aguas de València. En el mateix any de finalització de llicenciatura, 2003, va aconseguir el Certificat d’Aptitud Pedagògica, amb pràctiques en el CEED CV Vicent Ventura València.

Serà el setembre del 2003 quan va arribar al Palau Ducal de Gandia, amb l’encàrrec de cobrir una substitució per a quinze dies en l’equip de guies de l’edifici, moment en què va començar la seua vinculació a la ciutat de Gandia i la seua passió per la família Borja.

Entre 2003 i 2006 va formar part de l’equip de guies, efectuant visites guiades i revisant contingut per a millorar la qualitat dels serveis.

Entre 2007 i 2017 va treballar com a coordinadora de programació, activitats i botiga del Palau Ducal, anys en què va contribuir amb la posada en marxa d’altres activitats com ara les visites teatralitzades i el hui consolidat ‘Calendari Nocturn d’Estiu’.

El 2015 marcarà un abans i un després en la seua tasca en el Palau Ducal dels Borja  amb l’arribada a la ciutat del segell de qualitat turística SICTED i l’inici de la tasca del posicionament de la cultura en el sector turístic de la ciutat. Eixe mateix any naix la Xarxa d’Espais Culturals de Gandia que acabarà consolidant-se com l’Associació Turística Cultural de Gandia, de la qual ha sigut presidenta fins al moment d’aconseguir el càrrec de regidora.

Entre 2018 i 2023, ha sigut la directora gerent del Palau Ducal, col·laborant i participant activament en la programació de les activitats referides a efemèrides tan importants com el 500 aniversari de la mort de Lucrècia de Borja (2018) o l’any jubilar en honor a Sant Francesc de Borja (2021-2022).

Entre altres càrrecs, ha sigut consellera del CEIC Alfons el Vell en la legislatura iniciada en 2020, com a consellera electa de l’executiva de l’òrgan, fent tasques referides a la gestió de la comunicació i difusió.

Des de fa alguns anys ha escrit diversos articles relacionats amb la cultura i el turisme de la ciutat de Gandia, on destaquen les seues col·laboracions en la revista ‘Passio’ (2022), el llibre ‘Foment AIC, cent anys fent Gandia’ o diferents articles en ‘Gente de la Safor’.