Benidorm confirma la sospita que el govern de Torró va pagar per “Gandia Shore”

Estava clar que un programa com ‘Gandia Shore’ no es podia rodar en una ciutat sense la col·laboració del seu govern municipal. El rebuig del govern de Benidorm, per ser contraproduent per a la seua imatge turística, ha deixat al descobert les exigències de la productora per a l’amfitrió: 100.000 euros, vehicles, allotjament gratuït per a l’equip tècnic i personal de seguretat. Unes condicions que vénen a confirmar les sospites que dónes del primer dia denunciem els socialistes per les estretes relacions entre regidors del PP i el programa apunta al fet que així va ser.

Cal recordar que els participants “treballaven” en el xiringuito número 2, propietat d’un soci de Pepe Just. O que vivien en un xalet propietat de la família d’Ana Penalba. O que es van connectar a la llum pública per a tenir electricitat. O que es van allotjar en un hotel propietat de la família de Carlos Bolta, gerent de Gandia Protur i possible mediador amb la productora de ‘Gandia Shore’ com ja denunciem fa més de tres anys. Bolta va participar en diverses reunions a Madrid i a Gandia amb la productora Magnolia, responsable del reallity, i els va traslladar que el consistori facilitaria el que necessitaren. Unes paraules que van convèncer a la productora per a gravar a Gandia quan tot apuntava al fet que Benidorm anava a ser l’escenari del xou. Ja amb la productora a Gandia, Bolta va expedir ordres de servei diàries que passava a funcionaris i departaments de l’Ajuntament, que treballaven directament per al programa. Un exemple són la reserva de llocs d’aparcament en carrers de la platja, els seguiments de la Policia Local o l’accés a l’enllumenat públic. Tot, pagat pels gandians.

Però esta no és l’única relació de Bolta amb el programa. El gerent de Gandia Protur allotjava al personal de concerts i esdeveniments varis que organitzava en l’hotel propietat de la seua família. Així, van ingressar factures per la no-res menyspreable quantitat de més de 8.500 euros. El més greu és que després de la denúncia, Bolta va continuar recomanant i situant a personal tècnic en el seu hotel, i fins i tot els membres de la productora de ‘Gandia Shore’ van pernoctar allí.

Per a Vicent Mascarell: “Ara que sabem les condicions que ha rebutjat Benidorm, podem imaginar les que va acceptar Gandia. Més enllà d’açò, el govern municipal de Benidorm ha demostrat un sentit comú que ja haguérem volgut en la nostra ciutat. Tot no val per a promocionar el turisme, sobretot quan és contraproduent per a la majoria dels residents i estiuejants de la platja”.