Bernardo Mendieta també se suma al carro de les mentides del PP

El regidor de Promoció Econòmica de Gandia, Bernardo Mendieta, ahir es va sumar al carro de les polítiques dictatorials del PP negant el permís d’ocupació de via pública sol·licitat pel PSPV-PSOE per a realitzar la campanya contra la pujada d’impostos; i hui, Mendieta s’ha sumat també al carro de les mentides del PP, assegurant que sí que s’ha atorgat el permís que havien demanat els socialistes.

Per a desmuntar aquesta nova mentida del PP, la secretària d’Organització del PSPV-PSOE i regidora en Gandia, Diana Morant, ha mostrat els dos documents que deixen al descobert les vergonyes de Mendieta. En el primer document, es mostren les dates sol·licitades pel PSPV per a portar a terme la campanya, i que inclouen punts i horaris que van des d’ahir dilluns, 26 de novembre, fins al dissabte 1 de desembre.

Unes dates que no coincideixen en absolut amb les que ha donat autorització Bernardo Mendieta, que només concedeix permís per als dies sol·licitats pels socialistes el dijous 29 de novembre i el dissabte 1 de desembre. La resta de dies en els quals dóna permís “no havien estat sol·licitats per nosaltres, entre altres coses, perquè són dates en les quals ja ha finalitzat la possibilitat de presentar al·legacions i no té cap sentit”.

Per tot això, Morant ha conclòs lamentant que “qui no respecta cap dels drets dels grups de l’oposició i es deixa portar per una actitud absolutista i dictatorial és Bernardo Mendieta, que menteix descaradament”. I és que, pel que sembla, mentir és una de les tasques que entren dintre del seu sou de dedicació exclusiva, pel qual percep més de 40.000 euros a l’any.

Sol·licitud permís ocupació de via pública i autorització del govern