Cap regidor socialista ha utilitzat la ‘caixa black’ de l’Ajuntament, donat que esta no existeix

Respecte a les afirmacions efectuades hui en roda de premsa pel regidor d’Hisenda, Guillermo Barber, en les quals ha manifestat que el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, “es va gastar mitjançant la caixa black de l’Ajuntament de Gandia des de l’any 2006 al 2011 84.000 euros en dinars i sopars sense justificar”, els Socialistes volem deixar clar que “ni Vicent Mascarell, ni cap regidor socialista ha ostentat una ‘targeta black’, ni ha fet ús de cap caixa black a càrrec de l’Ajuntament de Gandia, ja que esta no existeix”.

Per tant, el portaveu socialista, Vicent Mascarell, li demana una rectificació pública en les pròximes 24 hores al regidor del PP, Guillermo Barber, i si no la fa, “demà mateixa li presentaré una demanda penal per injúries i calúmnies”.

“En política, no tot s’hi val. El PP està mentint, i no té vergonya. No anem a consentir persecucions polítiques sense cap fonament de l’anterior legislatura, mentre el Govern del PP fa préstecs il·legals per valor de més de 10 milions d’euros des de l’Ajuntament a l’empresa pública, saquejant a la mateixa”, ha indicat Mascarell.

Els Socialistes emmarquem les declaracions realitzades hui per Guillermo Barber, com a resposta per a intentar tapar la denúncia efectuada ahir per les operacions de crédit il·legals que ha efectuat l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, a la seua pública, i que podrien ser constitutives dels delictes de prevaricació i malversació.