Carme Chacón acompanya este dijous als Socialistes de Gandia en el sopar d’inici de curs en el carrer Tossal

Dijous que ve, 2 d’octubre, el PSPV-PSOE de Gandia ha organitzat a les 21 hores el seu sopar d’inici de curs polític en el carrer Tossal, que comptarà amb la presència de l’exministra socialista i secretària de Relacions Internacionals de la Comissió Executiva Federal del PSOE, Carme Chacón, i el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, qui acompanyaran en l’acte a la secretària general dels Socialistes de Gandia, Diana Morant.
Els tiquets, a un preu de 3 euros, encara es poden aconseguir en el despatx del Grup Municipal Socialista (planta baixa de l’Ajuntament de Gandia) pels matins, així com en la Casa del Poble (carrer Abat Solà, 86), per les vesprades.
Des del PSPV-PSOE de Gandia es convida no solament als afiliats i simpatitzants socialistes, sinó a la ciutadania en general perquè se sume a este acte, amb el lema “Falten 234 dies per al canvi”, ja que este s’ha de produir entre tots.
“Amb el sopar d’inici de curs anem a albirar l’esperança d’un canvi per al qual queden pocs mesos, amb un projecte socialment majoritari i integrador. Estem treballant units amb tota la força, la il·lusió i les ganes per a retornar el govern de Gandia a les persones”, destaca Diana Morant.