Carmen Fuster destaca el paper de l’educació per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania en l’XI Congrés d’Ensenyament de CC OO

La regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, ha participat en l’acte d’obertura de l’XI Congrés de la Federació d’Ensenyament de CCOO, un acte on també ha assistit el portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto, a més del secretari general de CCOO de la Ribera i la Safor, Andrés Bermejo i intervencions en línia de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual; el conseller d’Educació, Vicent Marzà o del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, Miguel Soler, entre altres.

Durant la seua intervenció, Fuster ha destacat que l’educació és “sempre un tema prioritari i essencial per a l’Ajuntament de Gandia” i ha posat en valor que a la nostra ciutat es pot complir el cicle educatiu complet des dels 0 anys fins a la universitat.

“A Gandia, apostem i defensem l’educació pública i de qualitat, gratuïta, democràtica, inclusiva, laica i valenciana. I, sobretot, una educació digna; amb un ensenyament que ajude al desenvolupament general de tot l’alumnat de qualsevol etapa educativa perquè puga tindre oportunitats. I, en aquest punt, vosaltres, exerciu un paper clau amb aquest Congrés. L’ensenyament i la formació ens donen la possibilitat de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i contribuir, també, en el desenvolupament econòmic de les nostres ciutats”.

La regidora socialista també ha destacat que “l’educació, en aquests temps que corren, es basa en la capacitat de transmetre valors que fomenten el desenvolupament d’una societat més justa, igualitària, dinàmica i diversa, integrant també els diversos recursos innovadors i tecnològics cada vegada més necessaris en l’àmbit educatiu” va declarar Fuster. L’edil delegada de Polítiques Educatives també va posar en valor els 23 milions d’euros que el Consell està invertint en tots els centres escolars gràcies al Pla edificant i l’aposta que s’ha fet per a crear un Centre integrat d’FP.