Carmen Fuster: “El PP no està legitimitat per a donar lliçons en matèria de Personal”

La regidora de Recursos Humans, Carmen Fuster, ha respost hui a la roda de premsa en matèria de Personal efectuada este matí pels regidors del Grup Municipal Popular Vicent Gregori i Daniel Martí. En primer lloc, Fuster ha assenyalat que “sembla realment ridícul i estrany escoltar tot el que s’ha dit, quan el mateix Vicent Gregori ha estat involucrat en aquesta cessió il·legal de la treballadora esmentada quan va ser regidor de Cultura entre 2011 i 2015”.

La responsable de Recursos Humans també ha manifestat que “el tan anomenat en esta roda de premsa actual alcalde de Gandia és la persona que precisament ha arreglat i regularitzat aquesta situació, sense haver d’arribar al compliment d’una sentència judicial. Per tant, no estem parlant d’una condemna, sinó d’un acte de conciliació. Amb la qual cosa es demostra el talant, l’eficàcia i la manera d’actuar de l’anterior responsable de Recursos Humans, que no ha mentit en cap moment com afirma el PP, sinó que a mesura que han anat desenvolupant-se els fets, ha anat solucionant i millorant la gestió i els procediments alhora de contractar al personal de l’Ajuntament de Gandia. En aquest cas concret, mitjançant la creació d’una borsa de treball que permetera regularitzar un contracte de serveis”.

“L’actual alcalde ha reparat i conciliat sempre, no com el PP, que no està legitimitat per a parlar d’assumptes de Personal. Tan sols hem de recordar que la ciutadania ja va haver de pagar tota la mala gestió del Partit Popular amb les Escoletes municipals, la qual es va haver de solucionar en l’anterior legislatura i en l’actualitat està totalment regularitzada. Per no parlar  de l’extinta empresa pública IPG”, ha indicat.

En referència a la pregunta que va realitzar el PP en el Ple municipal del passat mes de març sobre aquest assumpte, Carmen Fuster ha indicat que “es va contestar en funció de la informació que es tenia en eixe moment, donat que encara no hi havia una acta del jutjat”.

Fuster hi ha conclòs dient que “en definitiva, aquest govern i l’actual alcalde són els que han donat solució a un problema que venia arrossegant-se des de feia molts anys”.