El Pirata Rock Festival penja el cartell de complet en les 4.300 places d’acampada

Gandia, 19 de julio 2018.-  L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant acompanyada pels regidors Miguel Ángel Picornell, Àngels Pérez, Nahuel González i el director general d’Urbanisme i Activitats, Vicent Mascarell, han visitat aquest matí les instal·lacions de l’acampada del Festival Pirata Rock que hui inicia la seua activitat.

En primer lloc, Diana Morant ha felicitat els organitzadors per la feina feta. “El Pirata Rock Festival compleix la seua segona edició a la nostra ciutat i aquest any, donat el seu creixement, hem hagut de traslladar la zona d’acampada a un nou emplaçament que creiem que és més encertat i que permet ampliar la zona de concerts. D’aquesta manera aconseguim que totes les persones que van al festival estiguen més a prop del centre de la ciutat i puguen conéixer-lo i gaudir-lo“.

Morant ha informat que el Festival ja ha penjat el cartell de complet a la zona d’acampada preparada per 4.300 persones i que els organitzadors esperen una afluència diària de 8.000 persones. “L’èxit d’aquesta edició demostra que els organitzadors són gent seriosa amb la qual es pot treballar i amb la qual podem compatibilitzar un festival i el centre de la ciutat que acollirà “pirates” procedents de tot Espanya. Només ens queda convidar-los a que gaudisquen i coneguen Gandia“.

Per la seua banda, Duke Abengózar, director del Festival, ha agraït a l’Ajuntament l’acollida de l’esdeveniment musical. “És increïble veure el parc Ausiàs March completament ple i ja estem amb els últims detalls de la zona de concerts per arribar a albergar fins a les 9.500 persones que esperem dissabte. Aquest any tenim 1.200 places més d’acampada i el recinte dels concerts albergarà a 2.000 persones més” i afegia que “hem posat un dispositiu especial de neteja, seguretat, organització i sanitari durant les 24 hores que ascendeix a 120 persones. També s’han instal·lat càmeres de videovigilància”.

La màxima responsable en matèria turística, també ha destacat que el Festival compta amb tots els permisos i autoritzacions necessàries.

Finalment, Àngels Pérez va informar que dimarts passat es va celebrar a l’Ajuntament de Gandia una reunió on van participar els organitzadors i responsables de la Policia Local, Turisme, Trànsit i Mobilitat, Policia Autonòmica i Nacional, Creu Roja, Bombers per coordinar l’ampli dispositiu durant aquests dies.