Roís de Corella acull aquest cap de setmana la II Patinada Popular

Gandia 2 de juny 2017.- La presidenta de la Junta de Districte del Roís de Corella ha comparegut aquest matí en roda de premsa acompanyada de Salva Mezquida, Carla Estruch, en representació del Club Patinar per Gandia per presentar la segona edició de la Patinada de Roís de Corella que tindrà eixidaa aquest diumenge a partir de les 10.30 hores al passeig Germanies a l’altura de l’antic Hospital.

 

Durant la jornada, es desenvoluparan dos circuits. Un primer de sis quilòmetres que recorrerà els carrers del barri destinat a tots els públics a partir de les 10.30 hores i un segon, de 30 quilòmetres per patinadors avançats i que recorrerà tot el terme municipal i on els participants arribats d’altres ciutats podran conéixer la nostra ciutat. Paral·lelament s’han organitzat tallers, exhibicions de patinadors experts a més de sortejos de comerços col·laboradors.

 

Gil ha explicat que després de reunir-se amb els col·lectius del barri, s’ha retardat la festa del barri fins al 22 i 23 per tal de tenir màxima participació i com a prèvia a la celebració de la Fira i Festes. “Vull agrair al Club Patinar per Gandia seua col·laboració en aquest tipus d’activitats saludables que també ajuden a dinamitzar el barri. Està previst que més de 200 persones participen en aquesta jornada esportiva“.