Comença ‘El valor del medi’ amb una taula redona amb experts universitaris

“El valor del medi”, la setmana ambiental organitzada pel PSPV-PSOE que marcarà les línies verdes del seu programa electoral comença hui dimecres 2 d’abril a les 20 hores amb una taula redona al Saló Capella del Palau Ducal.

Els ponents que intervindran són tots experts universitaris. Així, Jesús Villaplana parlarà sobre el valor de la biodiversitat, Miguel Rodilla sobre el valor del medi marí, Maria José Viñals sobre l’ús públic del medi ambient i Joan Carles Cambrils sobre el futur del turisme. L’Agrupació Socialista de Gandia considera que s’ha d’escoltar els que saben sobre cada matèria i aprofitar la presència del Campus de Gandia de la UPV per aportar valor afegit a la ciutat i les propostes polítiques encaminades a millorar-la. La taula redona estarà moderada per José Manuel Prieto.

La secretària d’organització Diana Morant ha emfasitzat que “mentre alguns posen preu al medi, nosaltres el posem en valor” i que “l’ecologisme s’ha assumit entre els principis ideòlogics del PSPV-PSOE junt amb la justícia social, la llibertat, el progrés i la defensa dels treballadors”.