Comença la Setmana Europea de la Mobilitat a Gandia

La plaça Major ha acollit este matí l’acte d’obertura de la Setmana Europea de la Mobilitat. Des de hui i fins al pròxim 23 de setembre l’ajuntament, en col·laboració amb diversos centres escolars, ha organitzat activitats destinades a conscienciar la ciutadania, en general, i els més menuts, en particular, de la necessitat d’evitar l’ús irracional del cotxe alhora que es promocionen accions a favor del transport públic i l’ús de vehicles més sostenibles.

Després de l’acte, el regidor de Mobilitat, Trànsit i Transport Públic, Vicent Mascarell, ha declarat que “esta setmana té a les persones com a protagonistes davant del vehicle particular. Durant dècades hem construït un model de ciutat que avança en esta línia i esta legislatura continuarem construint una ciutat més humana”.

L’edil socialista també ha volgut agrair la col·laboració i la complicitat dels centres educatius que, amb diverses activitats al llarg d’esta setmana, ajudaran els més menuts a sensibilitzar-se en este aspecte. “Cada vegada que es pren una mesura de restricció de trànsit o de conversió en zona de vianants es pot veure com una molèstia, però ho hem de considerar una oportunitat”, ha indicat Mascarell.