Commemorem el Primer de maig amb un acte en el cementiri municipal

L’acte, que tindrà lloc el dijous a partir de les 10:30 h., commemorarà els defensors per la llibertat en la comarca i el dia del treball.

El discurs és a càrrec d’Adrià Vila, secretari local de Joves Socialistes.

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia commemora el dijous 1 de maig el dia del Treball amb el tradicional acte del primer de maig, en record dels defensors de la llibertat a Gandia i la comarca. La celebració, que es realitza de manera ininterrompuda des de la Transició democràtica, té lloc sempre el dia del treball amb un acte en el cementeri municipal.

La Presidenta del PSPV-PSOE de Gandia, Mari Carmen Pérez, ha convidat a la resta de formacions progressistes i d’esquerres de la ciutat i a la ciutadania en general a acudir matí a aquest senzill homenatge “per a recordar un any més els treballadors que van lluitar i van morir en defensa de la llibertat i la democràcia que avui gaudim nosaltres”.

L’acte, al Cementeri municipal, tindrà lloc el dijous a les 10:30 h. El parlament és a càrrec enguany d’Adrià Vila, secretari local de Joves Socialistes que pren el relleu de Jose Manuel Prieto, que ho va pronunciar l’any passat com a màxim representant de les joventuts socialistes .