Constituït el V Consell de la Infància amb la presència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto

Divendres 25 de novembre de 2022, es va dur a terme el ple de constitució del Cinqué Consell de la Infància de Gandia, corresponent al curs 2022 2023, amb la presència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto. Durant l’acte celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de Gandia, el president nat de l’òrgan de participació infantil va atendre les propostes presentades per cadascun dels membres de cinqué i sisé de Gandia.

D’entre les propostes presentades a l’acte de cloenda del IV consell de la Infància, al mes de juny de 2022, l’alcalde de Gandia va anunciar que es farà realitat la creació d’un nou parc que tindrà en compte les propostes dels membres Consell de la Infància. Un altre aspecte a destacar, és la realització de la lectura d’un manifest sobre la infància. Esta lectura va ser de part de tots els membres del Consell.

En general, podem dir que va ser un acte molt especial per a tots. Així, les famílies dels membres del Consell de la Infància van formar part al mateix temps, mostrant així el suport i suport als seus fills. No hem d’oblidar que per a alguns dels membres era la seua primera vegada en un acte d’este estil perquè acaben de formar part d’este nou Consell.

Liduvina Gil, regidora d’Infància de l’Ajuntament de Gandia, va estar present durant l’acte agraint la seua participació i va animar els membres per a un nou curs. “El Consell ja és un projecte consolidat que està donant participació als xiquets i xiquetes en la pressa de decisions per fer de Gandia una ciutat per a tots. Estem molt contents de la participació i la implicació de tots els membres”, va assenyalar l’edil socialista.