Continuen els tallers de sensibilització i formació per a la violència de gènere

Des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives es continua amb els tallers de sensibilització i formació per a la violència de gènere, amb totes les mesures de seguretat. En esta ocasió, les usuàries de l’Associació Prominusvàlids Psíquics de la Safor (Asmisaf) rebran esta important formació per a prevenir la violència, ja que són un col·lectiu especialment vulnerable.

La formació la realitza l’equip de Fem Acció, junt amb l’equip de professionals de l’àrea, liderada per la regidora socialista Juana Navarro qui ha declarat que la prevenció i la formació “són les potes fonamentals per a la lluita contra la violència de gènere. Des del departament ens preocupen especialment els col·lectius vulnerables, com les dones amb diversitat funcional”.

Navarro ha indicat que “a més, realitzarem una formació en línia dirigida al professorat de Gandia i als professionals que treballen amb estos grups més vulnerables, així com una exposició fotogràfica, anomenada ‘Por un Like’ que s’exposarà a l’edifici del carrer Tossal a partir del dia 23 d’octubre. Esta exposició tractarà de conscienciar del perill de les xarxes socials i la violència contra les dones que hi ha al darrere”.

Totes estes accions conformen el projecte de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives subvencionat per la Diputació de València, com a municipi integrant en la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere.