Continuen els treballs de substitució i reparació de fanals degradats pels orins dels gossos

Les brigades municipals de l’Àrea de Serveis Bàsics de l’Ajuntament de Gandia van iniciar fa tres setmanes les actuacions de revisió i reparació dels elements de subjecció de mobiliari urbà (fanals, senyals de trànsit i papereres) de la ciutat que presenten una estructura degradada a causa de la corrosió provocada pels orins dels gossos. La iniciativa forma part del pla establert com a prioritat des del Govern local per millorar l’entorn urbà en diversos àmbits.

Els operaris van detectar 50 fanals amb un important estat de degradació sobre els que s’actuarà immediatament. Paral·lelament, es revisaran i valoraran quins deuen ser substituïts i quins poden ser sanejats del total de 9.000 fanals de la ciutat.

Sobre este pla de xoc, el regidor de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, ha informat este matí que s’ha substituït la segona de les cinc columnes deteriorades que es van localitzar la setmana passada a l’avinguda d’Alacant. Pel que fa a “aquelles que es puguen sanejar, s’optarà per reforçar les seues bases amb l’aplicació d’un producte que consolidarà el ferro i evitarà que s’oxiden a causa dels orins dels animals”.