Continuen les intervencions del Pla d’Humanització de places i carrers amb més 450.000 euros

El Pla d’Humanització de places i carrers, juntament amb altres actuacions del Departament de Serveis Bàsics, continua actuant a Gandia per augmentar la confortabilitat, l’accessibilitat i la seguretat als carrers de la ciutat. Tal com ha anunciat el regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania, Miguel Ángel Picornell, les properes actuacions del Pla i del Departament s’executaran, amb un pressupost total de 451.047,38 euros durant els pròxims mesos.

El primer bloc d’actuacions es realitzarà a la rotonda Roís de Corella/carrer Reis Catòlics, el carrer Molló, a Beniopa; carrer Immaculada (tram entre els carrers Reis Catòlics i Benicanena); carrer Ciutat Comtal (tram entre plaça d’Espanya i carrer Ferrocarril d’Alcoi); carrer Bairén (tram entre els carrers Ferrocarril d’Alcoi i Pellers); carrer Plus ultra (tram entre els carrers Mondúber i plaça El·líptica); carrer Juan Ramón Jiménez (tram entre el carrer Benissuai i plaça Exèrcit Espanyol) i carrer Xeresa (tram entre plaça El·líptica i plaça Joaquín Ballester). També es contempla una actuació entorn de la plaça Espanya (incloent-hi un tram de Gaietà García i Cid Campeador des de plaça fins a Reis Catòlics).

Els treballs que es realitzaran seran principalment el fresat del ferm existent, la col·locació d’un nou asfaltat a fi de garantir la seguretat viària per a la circulació dels vehicles i finalment la pintura viària.

Picornell ha qualificat esta actuació com a “ambiciosa. Està contemplada al Pla Director i continuarem en esta línia que ha permés en els darrers anys la millora i humanització de desenes de carrers i places de la ciutat”.