Convoquem els veïns de Roís de Corella per a escoltar-los


La reunió serà demà dimecres 9 d’abril a les 20 hores en el Centre Social de Roís de Corella al carrer Ciutat de Laval

Comptarem amb la presència de Rafa Durà, degà del Col·legi d’Arquitectes valencians per a parlar del Parc Sant Pere

El futur de l’hospital i del barri, la manca d’aparcaments o el trinquet seran altres dels temes de la convocatòria oberta

Els socialistes convoquem demà als veïns i veïnes del barri de Roís de Corella a una reunió a les 20 hores en el Centre Social (C/ de la Ciutat de Laval, 20) per a escoltar problemes, inquietuds i traslladar-los a l’Ajuntament i al programa electoral. Som conscients que el futur del barri depén en gran mesura del futur de l’hospital, que en poc de temps abandonarà el barri. Per això, entenem que és fonamental saber què fer amb l’espai que actualment ocupa el Francesc de Borja quan es trasllade a la nova ubicació. A més, el barri es troba immers en la defensa del Parc de Sant Pere. Per a parlar d’ell comptarem amb Rafa Durà, degà del col·legi d’Arquitectes de La Comunitat Valenciana.

La voluntat dels socialistas es prendre nota de les opinions i inquietuds dels veïns sobre el futur de l’hospital, el parc de Sant Pere, el trinquet, la biblioteca de barri o les zones d’aparcament. Per això, comptarem amb la presència de regidors i membres de l’executiva.

No tenim ni fax

Respecte a les crítiques llançades pel PP este matí per la convocatòria de reunió amb els veïns del barri, volem desmentir, en primer lloc, que foren 1000 còpies. I sí, vam usar la fotocopiadora comuna perquè al grup municipal socialista no tenim fotocopiadora, escàner ni tan sols un fax, per la qual cosa ens les hem de vore i desitjar per a fer la nostra feina de fiscalització del govern municipal amb tota la precarietat del món. El PP, en canvi, abusa dels recursos municipals, gasta 2 milions d’euros cada any en propaganda i en el cas de Roís de Corella, l’ha bombardejat en poques setmanes amb més de 20.000 fullets, a tot color, i costejats íntegrament per tots els ciutadans de Gandia.